dimarts, 1 d’abril del 2014

Jornada: Creant Oportunitats

Benvolguts/des,

En el marc de l'edició d'enguany de la Fira de l'Estudiant s'ha organitzat el cicle de conferències-debat 
CREANT OPORTUNITATS. Es realitzaran el proper dimecres 9 d'abril a la tarda a l'Ateneu Les Bases (Manresa).

L'activitat va adreçada especialment a l'alumnat de nivell postobligatori (batxillerat, cicles formatius, adults). Igualment poden interessar al professorat i al públic en general.

La proposta és la següent:

Jornada: Creant oportunitats
·  16.00 h. - Xerrada: Construir futur amb mirada emprenedora, a càrrec de Maria Batet Rovirosa. Emprenedora i mestra que actualment es dedica a través de la seva empresa “Els valors d'emprendre” a ensenyar a emprendre, a ajudar a crear i a tirar endavant projectes..
·  17.30 h. - Xerrada: Com tirar endavant projectes socials i empresarials des de l'economia solidària, a càrrec de Jordi Garcia Jané. Cooperativista (L'apòstrof), docent i conferenciant sobre temes relacionats amb l'economia solidària, el cooperativisme i les alternatives socials en general.
·  19.00 h. - Xerrada: Joves i ocupació: on penseu que hi ha oportunitats els  propers anys?, a càrrec de Guillem Salvans Subirats. Senior project manager a la Fundació Bertelsmann que treballa per afavorir l'ocupació juvenil mitjançant la promoció de la formació professional dual i la millora de l'orientació acadèmica i professional.





 Lloc: Ateneu Les Bases (C. Cintaires, 36. Manresa)
 Destinataris: Alumnat, professorat, orientadors i públic en general.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada